Hjälp

Kroatien (Kust)

Information

Kroatien -  Sumpetar, Jesenice

Kristallklart vatten, vacker natur, värme, glada människor, god mat och kultur i mängder. Kroatien - ett fantastiskt land att turista i, vilken typ av semester man än önskar sig.

Här hyr vi två lägenheter i Sumpetar, Jesenice, som ligger i den södra delen av landet, 270 km söder om huvudstaden Zagreb och 15 km från Split, Kroatiens näst största stad och en av de vackraste.

Jesenice är en liten stad som ligger utmed kusten mellan städerna Split och Omis. Jesenice ligger 424 meter över havet och antalet invånare är 2 100. Terrängen runt Jesenice är varierad. Havet är nära Jesenice åt sydväst. Trakten runt Jesenice består till största delen av jordbruksmark.

Lägenheterna kan hyras under  veckorna 18-43, 2019. Lördag är in- och utflyttningsdag.
De två lägenheterna kan hyras för en eller två veckor.

Se fliken Lägenhet ovan för mer information och bilder på lägenheterna, se detaljer om boendet, tips och länkar i Boendeinformationen som finns under fliken Dokument.

Adress: Ante Starcevica 8, Lägenhet, våning 1 och 2, 213 14 Sumpetar, Jesenice

Huset ligger i den lugna byn Sumpetar i ett bostadsområde ovanför huvudvägen. Det består av tre våningar och vi har hyrt våningen på mellanplanet och på översta våningen. Hiss saknas.

Mer information om Kroatien och Sumpetar, Jesenice finns på länkarna:

Karta flygplatsen till Jesenice

Kroatienguide på svenska