Hjälp

Barcelona (Stad)

Information

Den ena lägenheten ligger på 15 minuters promenadväg från Las Ramblas och Gamla stan och fem minuters promenad till universitetsområdet, adressen är Carrer d'Aribau 66, 4-2, ES-08006 Barcelona. Den ligger på fjärde våningen, andra dörren. Hiss finns.

Se karta på: http://goo.gl/maps/BgJCO

Den andra lägenheten ligger en kort promenad från världsarvet Sagrada Familia och cirka 4 km från Las Ramblas och Gamla stan, adressen är Carrer de Enamorats 117, sobreatic 2, ES-08026 Barcelona. Den ligger på nionde våningen. Hiss finns.

Se karta på: https://goo.gl/maps/ki8BPRRbaAA2

Inflyttning är efter klockan 14 och utflyttning före klockan 11.

Lägenheterna städas mellan klockan 11-14 och får inte disponeras under dessa timmar på in-och utflyttningsdagen. Bagaget kan under den tiden förvaras i hallen vid behov och mot att man endast hämtar bagaget och inte på något sätt nyttjar lägenheten efter det att avresestädningen är gjord. Bagaget måste hämtas före klockan 14.00.
Kom ihåg att låsa väskorna!

Bagageförvaring hittar du nära Plaza Catalunya. Se www.lockerbarcelona.com för öppettider och skåpstorlek.

Se fliken Lägenhet ovan för mer information och bilder på lägenheterna samt fliken Dokument med detaljer för boendet i Boendeinformationen.

Under juni-augusti hyrs lägenheterna ut hel vecka med in- och utflyttningsdag torsdag.

Övrig tid hyrs den ut, weekend torsdag-måndag, eller minivecka måndag till torsdag samt hel vecka med in- och utflyttningsdag torsdag eller måndag.

Vid ansökan till fördelningen så prioriteras ansökan med hel vecka.

Vill du ha hjälp med bokning av utflykter eller biljetter till något evenemang kan du vända dig till Avenida Media Services. Företaget som drivs av vår förvaltare på plats, Pia Hankö, fungerar som ett servicekontor för turister i Barcelona. Läs mer på:

www.avenidabarcelona.com/svenska/aktiviteter.htm

www.avenidabarcelona.com/svenska/BarcelonaGuide.htm

Information om Barcelona på

www.barcelona-turist-guide.se

www.barcelonaturisme.com/english