Hjälp

Hamra (Fjäll)

Information

Se fliken Stuga ovan för mer information och bilder på stugorna, se detaljer om boendet, tips och länkar i Boendeinformationen som finns under fliken Dokument.

Nyckel till stugorna hämtas i kodat nyckelskåp som sitter intill ytterdörren till varje stuga. Den fyr­siffriga koden är angiven på boknings­bekräftelsen/fakturan.

Här finns totalt 24 stugor/lägenheter i parhus, varav tre är handi­kappvänliga. Husdjur får tas med till stuga 6, Renen, Ugglan A och B, Kaptensgården samt Stuga 10 och 11. Övriga är husdjursfria.

På anläggningen finns ett servicehus där det på bottenvåningen finns en välutrustad tvättstuga samt dam- och herrbastu med dusch.

Här finns också ett förråd med förbrukningsartiklar såsom rengörings- och diskmedel, glödlampor, glas, bestick, nya dukar mm att hämta/byta ut samt barn­sängar och barn­stolar att låna. Vallningsbod finns också här.

En hjärtstartare finns i ett olåst skåp, utomhus på servicehusets vägg, nedre våningen, mellan garagedörren och vallningsboden.

Hundgårdar – två rastgårdar finns på anlägg­ningen. Bokningslista finns på anslagstavlan i tvättstugan i servicehuset och ordningsreglerna i informationspärmen.

Sänglinne och handdukar (en stor och en mindre) kan hyras av Hamrafjället Lift AB och hämtas i Gästcentret på Ski Lodge Tänndalen. Boka med e-post till bokning@tanndalen.com eller telefon 0684-155 00. Priset är 175 kr per uppsättning. För öppettider se www.tanndalen.com

Avresestädning med RUT-avdrag kan köpas av Hamrafjället Lift AB i mån av tid. Städningen måste bokas minst tre dagar före hemresa. Vid beställning av avresestädning måste utflyttning ske före klockan 10.00. Boka med e-post till bokning@tanndalen.com eller telefon 0684-155 00.

Se karta på http://kartor.eniro.se/m/nMye0

Mer information:
www.funasfjallen.se

www.tanndalen.com

www.goransgardenscamping.se