Hjälp

San Agustin (Kust)

Gästbok för San Agustin

Logga in för att skriva ett inlägg
2014-03-21 17:41:02
Två fina veckor med sol nästan varje dag i 519B. Vi handlar basvaror, vatten och färsk fisk på Mercandona i San Fernando. Lägre priser eftersom detta är matbutik för den inhemska befolkningen. Oxfilé, fläskige köper vi bäst i Spar/Vivio butiken längst ner i köpcentret som har manuell chark. Vi hyr bil vira Auto Europe som i sin tur brukar anlita Goldcar. Hyfsade priser och inga tillägg för försäkringar o dyl.
2013-11-11 13:11:26
Precis hemkommen från en underbar varm och solig vecka i bungalow 206.

Några bra restauranger ni kan besöka:
1. Restaurante Balcón de San Agustin (ligger på strandpromenaden - går till vänster när ni lämnar området). Boka bord annars är det svårt att få plats ute.
2. Restaurante Panorama Don Quijote (ligger i centrum i San Agustin)
3. Restaurante Gorbea (ligger högst upp i hotellet Gloria Palace)
Alla är bra och speciellt fisken är utmärkt.

Vi besökte vingården/bodegon Vandama och tack vare Pia som ringde och bokade bord för oss fick vi ett speciellt trevligt mottagande av ägaren med vinprovning vid ankomsten. Vi åt goda Tapas och drack det lokala vinet. Vi köpte även med oss två flaskor. Smaken är mycket speciell men till maten utmärkt. Köpte även en flaska av hans "bättre" vin på flygplatsen. Blir spännande att prova det.
Marianne, HK Stockholm
2013-03-19 13:40:59
Ska ni äta middag på restaurang vill jag slå ett slag för Tonys Grill som ligger i köpcentret i San Agustin. Bra mat och trevlig personal och alltid flera trerätterspaket för under 10 EUR. Vi hade tänkt prova olika restauranger men den här var så bra så det blev tre middagar här under veckan. /Kurt m fru.
2013-03-19 13:38:16
Om du har hyrbil någon dag så rekomenderar vi en utflykt till vingården Vandama. Den ligger intill Bandama, den gamla vulkankratern vars topp och utsiktspunkt också är värda ett besök.

Vandamas ägare är duktig på engelska och om man äter lunch i restaurangen kan man boka en kostandsfri visning av vintillverkningen. Man kan även köpa med sig deras egenproducerade vin.

Ett bra utflyktsmål för den som vill se något av det genuina Gran Canaria.

P&M, Sundsvall
2013-02-08 09:34:18
Välkommen till vår gästbok för San Agustin.
Här kan ni ge tips och råd till kommande gäster.
<1>