Hjälp

Vanliga frågor

Hur registrerar jag bevakning av återbud?

Du som har kontaktsätt e-post kan registrera dig för bevakning av återbud för önskade anläggningar. Vid ett återbud skickas ett automatiskt mail ut. Logga då in för att göra en bokning, observera att det är "först till kvarn"-principen som gäller för att boka fritidsboendet.

Du måste själv avregistrera din bevakning när du inte längre vill ha något mail om återbud. Bevakningen upphör inte förrän du avregistrerat bevakningen, eller att den bevakningsperiod du angett har passerat.

Registrera dig för bevakning av återbud genom att logga in i bokningssystemet, gå till Mina sidor och välj Bevakningar.

Bevakningsperioden som anges måste överensstämma med respektive anläggnings bokningsperiod. Information om respektive resmåls bokningsperiod finner du under rubriken Resmål. 

Jag blev inte tilldelad fritidsboende i fördelningen, står jag på kö?

Nej.

Har du kontaktsätt e-post kan du registrera dig för bevakning av återbud på önskade anläggningar. Återbud läggs ut direkt som lediga på vår webbsida. Vid ett återbud skickas ett automatiskt mail ut. Logga då in för att göra en bokning, observera att det är "först till kvarn"-principen som gäller för att boka fritidsboenden.

Registrera dig för bevakning av återbud genom att logga in i bokningssystemet, gå till Mina sidor och under rubriken Fritidsboende klickar du på Bevakningar.

Observera att du måste ange bevakningsperioder som överensstämmer med respektive anläggnings bokningsperioder. Information om bokningsperioder finner du på bokningssidan under rubriken Resmål, fliken Information.

 

 

Kan jag göra en köansökan?

Nej, men du kan registrera dig för bevakning av återbud.

Avbokade boenden läggs ut direkt som lediga på vår webbsida.

Om du har kontaktsätt e-post kan du registrera dig för bevakning av återbud. Du får då ett mail
när det kommer in ett återbud på den anläggning du valt att bevaka, du får sedan själv logga in
och göra en bokning. Först till kvarn-principen gäller, det vill säga den som först loggar in och gör en bokning är den som får det aktuella boendet. 

Registrera dig för bevakning av återbud genom att logga in i bokningssystemet, gå till Mina sidor och under rubriken Fritidsboende klickar du på Bevakningar.

Observera att du måste ange bevakningsperioder som överensstämmer med respektive anläggnings bokningsperioder. Information om bokningsperioder finner du på bokningssidan under rubriken Anläggning, fliken information.