Hjälp

Vanliga frågor

Hur loggar jag in?

För att få nyttja någon av Personalstiftelsernas fritidsboenden ska du ha en tillsvidareanställning inom SCA eller Essity, vara Pensionär från SCA eller Essity eller ha en återkommande säsongsanställning om minst sex månader per år. 

Det krävs att du är registrerad som användare för att kunna ansöka om boende.

Så här loggar du in första gången:

Första gången du loggar in i bokningssystemet måste du tilldelas ett lösenord!

Klicka på ”Glömt lösenordet?” och ange den användare som du har i bokningssystemet. Du får då ett tillfälligt lösenord sänd till den e-postadress som du registrerat i bokningsystemet. Därefter kan du logga in. Efter inloggningen skapar du själv ett nytt lösenord.

OBS! Användare är din registrerade e-postadress.

Du som inte bokat fritidsboende genom oss tidigare klickar på "Inte registrerad?" och fyller i ett registreringsformulär. Din ansökan om användarnamn och lösenord ska godkännas av oss innan du kan göra din första ansökan. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna säkerställa att endast SCA- eller Essity anknutna användare får tillgång till vårt bokningssystem.

Gör därför din ansökan om användarnamn och lösenord i god tid så att du hinner lämna din ansökan i tid och därmed komma med i fördelningen.

För en snabbare och säkrare kommunikation med oss vill vi att du väljer e-post som kontaktsätt.

Du som bokat fritidsboende genom Personalstiftelserna tidigare, men saknar registrerad eller korrekt e-postadress, kontakta oss på info.personalstiftelserna@sca.com.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur får jag ett nytt?

Klicka på ”Glömt lösenordet?” och ange det användarnamn (vanligtvis din e-postadress) som är registrerat hos oss. Du får då ett tillfälligt lösenord sänd till den e-postadress som du har registrerat i systemet. Därefter kan du logga in. Efter inloggningen skapar du själv ett nytt lösenord.

Fungerar inte det tillfälliga lösenordet kan du prova att skriva det tecken-för-tecken, och inte använda "kopiera-och-klistra-in"-funktionen.

Det är viktigt att du använder det senast skickade tillfälliga lösenordet, om du råkat skicka efter ett lösenord flera gånger. 

Jag har inte bokat genom Personalstiftelserna tidigare. Hur går jag tillväga?

För att hyra Personalstiftelsernas fritidsboenden ska du ha en tillsvidareanställning inom SCA eller Essity, vara pensionär från SCA eller Essity i Sverige eller ha en återkommande säsongsanställning om minst sex månader per år. 

Du som inte bokat fritidsboende genom oss tidigare klickar på "Inte registrerad?" och fyller i ett registreringsformulär. Din ansökan om användarnamn och lösenord ska godkännas av oss innan du kan göra din första ansökan. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna säkerställa att endast SCA-     eller Essity-anknutna användare får tillgång till vårt bokningssystem.

Mitt tillfälliga lösenord fungerar inte. Hur går jag tillväga?

Fungerar inte det tillfälliga lösenordet kan du prova att skriva det tecken-för-tecken, och inte använda "kopiera-och-klistra-in"-funktionen.

Det är viktigt att du använder det senast skickade tillfälliga lösenordet, om du råkat skicka efter ett lösenord flera gånger. 

Vad menas med ”Användare”?

Användare är användarnamn, det vill säga din fullständiga e-postadress som du har registrerad i bokningssystemet. (Ditt användarnamn hos oss hör inte ihop med det användanamn du har hos din arbetsgivare)

Vill du ändra din e-postadress kan du göra det själv under Mina Sidor, men vill du ändra din användare måste du kontakta oss, helst via e-post.