Hjälp

Nyheter

Nyheter
Rubrik Skapad
Tillfälliga av- och ombokningsregler pga coronavirus 2020-03-11
Tillfälliga av- och ombokningsregler pga coronavirus

Med anledning av coronaviruset ändrar Personalstiftelsen tillfälligt sina av- och ombokningsregler.

Vi tar bort avbokningsavgifter för alla våra fritidsboenden och ev redan inbetalda hyror betalas tillbaka.

Den som själv bokar av på vår bokningssida kommer automatiskt få besked om att hen belastas med avbokningsavgift, men den tas bort när vi hanterat avbokningen.

Kan du inte logga in och avboka själv, kontakta oss på info.personalstiftelserna@sca.com.

 

Nya villkor för betalning av hyra 2020-03-18
Nya villkor för betalning av hyra

Sedan några veckor tillbaka ändrades betalningsvillkoren för våra fritidsboendens hyreskostnader som numera betalas efter avslutad vistelse, vilket framgår av förfallodagen på faktura/bokningsbekräftelse.

De ändrade betalningsvillkoren avsåg nya bokningar men omfattar nu även de bokningar (ej betalda) som gjordes innan ändringen. Anledningen till detta är då antalet avbokningar - och därmed återbetalningar - ökat drastiskt till följd av det nya coronavirusets spridning.

Detta innebär att du som har en bokning med förfallodag före din vistelse, rekommenderas att avvakta och betala EFTER din vistelse. Vi avbokar inte obetalda bokningar, och ev påminnelser skickas ut efter avslutad vistelse.

Observera att du liksom tidigare måste meddela oss om du vill avboka ditt boende, detta görs med fördel via vår bokningssida. Avbokningsreglerna gäller – observera att vi har tillfälliga avbokningsregler på grund av det nya coronaviruset.

 

Ingen kontrolluppgift fr o m inkomståret 2019 2020-01-20
Ingen kontrolluppgift fr o m inkomståret 2019

Från januari 2019 gäller nya regler för redovisning av bl a förmåner och sociala avgifter. För vissa av våra boenden tillkommer en skattepliktigt förmån, som redovisas på individnivå till Skatteverket efter avslutad vistelse. I år är första året då ingen årlig kontrolluppgift lämnas eller skickas ut. Dina bokningar respektive redovisade uppgifter finner du på Mina sidor på vår bokningssida respektive Skatteverkets hemsida.

<1>