Hjälp

Hamra (Fjäll)

Information

Under vintersäsongen ansöker man till fördelningen veckovis med in- och utflyttningsdag lördag.
En kortare tid efter fördelningen samt under lågsäsong hyrs lediga stugor ut dygnsvis.

Se fliken Stuga ovan för mer information och bilder på stugorna, se detaljer om boendet, tips och länkar i Boendeinformationen som finns under fliken Dokument.

Nyckel till stugorna hämtas i kodat nyckelskåp som sitter intill ytterdörren till varje stuga. Den fyr­siffriga koden är angiven på boknings­bekräftelsen/fakturan.

Här finns totalt 24 stugor/lägenheter i parhus, varav tre är handi­kappvänliga. Husdjur får tas med till stuga 6, Renen, Ugglan A och B, Kaptensgården samt Stuga 10 och 11. Övriga är husdjursfria.

På anläggningen finns ett servicehus där det på bottenvåningen finns en välutrustad tvättstuga samt dam- och herrbastu med dusch.

Här finns också ett förråd med förbrukningsartiklar såsom rengörings- och diskmedel, glödlampor, glas, bestick, nya dukar mm att hämta/byta ut samt barn­sängar och barn­stolar att låna. Vallningsbod finns också här.

En hjärtstartare finns i ett olåst skåp, utomhus på servicehusets vägg, nedre våningen, mellan garagedörren och vallningsboden.

Hundgårdar – två rastgårdar finns på anlägg­ningen. Bokningslista finns på anslagstavlan i tvättstugan i servicehuset och ordningsreglerna i informationspärmen.

Sänglinne och handdukar (en stor och en mindre) kan hyras av Hamrafjället Lift AB och hämtas i Gästcentret på Ski Lodge Tänndalen. Boka med e-post till bokning@tanndalen.com eller telefon 0684-155 00. Priset är 175 kr per uppsättning. För öppettider se www.tanndalen.com

Avresestädning med RUT-avdrag kan köpas av Hamrafjället Lift AB i mån av tid. Städningen måste bokas minst tre dagar före hemresa. Vid beställning av avresestädning måste utflyttning ske före klockan 10.00. Boka med e-post till bokning@tanndalen.com eller telefon 0684-155 00.

Se karta på http://kartor.eniro.se/m/nMye0

Mer information:
www.funasfjallen.se

www.tanndalen.com

www.goransgardenscamping.se